Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

Η Teuco παρουσίασε τις καινοτομίες του 2010 σε ένα εξαιρετικό χώρο

Στην μαγευτική ατμόσφαιρα του roof garden του ξενοδοχείου “The Westin Palace Hotel” στο Μιλάνο, η εταιρία Teuco παρουσίασε μια επιλογή των καινοτομιών του επόμενου φθινοπώρου κατά την διάρκεια ενός κοσμικού γεγονότος αφιερωμένου στον τύπο, στους αρχιτέκτονες και στους καλύτερους πελάτες της.

Στον όγδοο όροφο σε μια αποκλειστική location και στην καρδιά της πόλης η εταιρία αποκάλυψε σε πρώτη προβολή τις καινούργιες τάσεις που συνδέονται με το χώρο του μπάνιου και στις οποίες η ομορφιά του νερού ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα relax.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξαν παρεμβάσεις του Luca Guzzini (Προέδρου της Teuco), του Mauro Guzzini (CEO), καθώς και των designer Massimo Iosa Ghini και Giovanna Talocci.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 28/06/2010, in Teuco. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: