Τα Barilla Ολικής Αλέσεως και το περιοδικό Fitness & Spa-ΑLL ABOUT WELLNESS στην παραλία του Σχοινιά!!!

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή  ήταν η  ανταπόκριση  του κόσμουστο καλοκαιρινό κάλεσμα των  ζυμαρικών Barilla Ολικής Αλέσεως στο πρώτο διήμερο ευεξίας, που διοργανώθηκε, από το περιοδικό Fitness & Spa-ΑLL ABOUT WELLNESS το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010 στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Το επόμενο ραντεβού ευεξίας είναι το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Ιουνίου 2010 στο Moraitis Sports Club στην παραλία του Σχοινιά. Στα πλαίσια του συγκεκριμένου event τα ζυμαρικά Barilla Ολικής Αλέσεως με τις νέες ανανεωμένες συσκευασίες τους θα δώσουν «γεύση» στο καλοκαιρινό event.
Πιο συγκεκριμένα θα έχουν όλοι την δυνατότητα να διασκεδάσουν και να ενημερωθούν  μέσα από πολλές εκπλήξεις και  δραστηριότητες, όπως συμβουλές διατροφής και δωρεάν λιπομετρήσεις, Βeach Yoga με την Νίκη Πετρουλάκη, Aqua Fun ασκήσεις και μαθήματα εκγύμανσης “Replayce” με την Έρρικα Πρεζεράκου. Μοναδικά δώρα θα προσφέρουν τα Barilla Ολικής Αλέσεως όπως και τη δυνατότητα συμμετοχής σε διαγωνισμό για δωρεάν εξάμηνες συνδρομές στα γυμναστήρια Asana.
Όλοι μαζί θα έχουμε τη δυνατότητα να διασκεδάσουμε και παράλληλα να ενημερωθούμε σε μια καλοκαιρινή και ανέμελη ατμόσφαιρα γεμάτη happenings!
Barilla Ολικής Αλέσεως: Ανακαλύψτε τα καλά του Ευ Ζην !!!

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 24/06/2010, in Barilla. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: