ΟΙ LEADERS ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟ ΙΕΚ ΔΟΜΗ

ΙΕΚ ΔΟΜΗ Επιτυχής  διεξαγωγή του  Career Forum 2010

Με ιδιαίτερη  επιτυχία και ένα άρτια οργανωμένο πρόγραμμα, πραγματοποιήθηκε για μια  ακόμη φορά το «Career Forum 2010», μια διοργάνωση του Γραφείου Επαγγελματικής Αποκατάστασης (Γ.Ε.Α.) του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Στόχος της  διοργάνωσης, ήταν να φέρει σε επαφή τους τελειόφοιτους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, με εκπροσώπους μεγάλων επιχειρήσεων της Ελληνικής αγοράς, που εκδήλωσαν πρόθεση πρόσληψης νέων στελεχών.

Εκπρόσωποι  των μεγαλύτερων επιχειρήσεων, πραγματοποίησαν εξατομικευμένα interviews με τους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Στη φετινή διοργάνωση εκπροσωπήθηκαν 304 επιχειρήσεις, leaders σε διαφορετικούς κλάδους της αγοράς, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, ενώ συνολικά προσφέρθηκαν 652 νέες θέσεις εργασίας.

Το Career Forum 2010, πραγματοποιήθηκε στις σύγχρονες εκπαιδευτικές δομές  του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, με τη συμμετοχή των τελειόφοιτων σπουδαστών από όλους τους εκπαιδευτικούς τομείς του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Για μια  ακόμη φορά, οι τελειόφοιτοι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, διεκδίκησαν με αξιώσεις το επαγγελματικό  τους μέλλον, ενώ θετικά ήταν τα σχόλια των εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας, για το υψηλό επίπεδο επαγγελματικής εκπαίδευσης και τον επαγγελματισμό των σπουδαστών.

Περισσότερες  πληροφορίες: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαριλάου Τρικούπη 17, Αθήνα,

τηλ.: 210 3840 552.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 22/06/2010, in ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: