Συνεργασία HELLENIC SEAWAYS – INTERAMERICAN σε πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας για ταξιδιώτεςΣυνεργασία HELLENIC SEAWAYS – INTERAMERICAN σε πρόγραμμα ιατρικής βοήθειας για ταξιδιώτες

Η HELLENIC SEAWAYS (HSW) και η INTERAMERICAN ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους από τις 15 Ιουνίου, με το πρωτοποριακό για τους ταξιδιώτες πρόγραμμα Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας «Ασφαλώς Πάμε Μαζί».
Το «Ασφαλώς Πάμε Μαζί» είναι ένα πλήρες πρόγραμμα Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας ειδικά σχεδιασμένο από την INTERAMERICAN για όλους τους επιβάτες της HSW  και ισχύει από την επιβίβαση τους στο πλοίο μέχρι και 7 ημέρες μετά το ταξίδι.
Το πρόγραμμα  «Ασφαλώς Πάμε Μαζί» εξασφαλίζει, εκτός από τις βασικές παροχές της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας, μια σειρά επιπλέον παροχών που θα βοηθήσουν τον επιβάτη και την οικογένεια του να αντιμετωπίσουν ολοκληρωμένα τις συνέπειες ενός ενδεχόμενου ατυχήματος ή απρόοπτου περιστατικού υγείας.
Οι καλύψεις που παρέχονται αναλυτικά σε περίπτωση  ασθένειας ή ατυχήματος του ταξιδιώτη  είναι:
  • Υγειονομική μεταφορά παθόντος
  • Επιστροφή των μελών της οικογένειας  που συνταξιδεύουν με τον παθόντα
  • Νοσοκομειακή περίθαλψη στο εξωτερικό
  • Φροντίδα των ανηλίκων παιδιών του παθόντος επιβάτη
  • Εισιτήριο σε στενό συγγενή για να βρεθεί άμεσα κοντά στον παθόντα επιβάτη, αν αυτός νοσηλεύεται
  • Κάλυψη  εξόδων διαμονής σε ξενοδοχείο για στενό συγγενή.
Επιπλέον, για κάθε απρόβλεπτο περιστατικό υγείας εν πλώ έως και 7 ημέρες μετά το ταξίδι, έμπειροι ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων της INTERAMERICAN απαντούν στη γραμμή υγείας 1010 σε κλήσεις από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο και βρίσκονται στη διάθεση του επιβάτη οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, για να του δώσουν υπεύθυνες ιατρικές συμβουλές και οδηγίες.
Εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει, εφόσον κριθεί αναγκαίο, την οργάνωση και τον  συντονισμό της υγειονομικής μεταφοράς ή αερομεταφοράς  του επιβάτη με το κατάλληλο μέσο (ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή αεροπλάνο) σε νοσοκομείο, ώστε να εξασφαλιστεί γρήγορα η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.
Η Άμεση  Ιατρική Βοήθεια  της INTERAMERICAN, με πολυετή πείρα στον τομέα, ανταποκρίνεται γρήγορα και αποτελεσματικά στις δύσκολες περιπτώσεις ενός αιφνίδιου προβλήματος υγείας ή ενός ατυχήματος. Η εταιρεία διακρίνεται για την εξαιρετική υποδομή της και οργανώνει τη μεταφορά με δικά της μέσα:
17 ιδιόκτητα  ασθενοφόρα, 3 ελικόπτερα, 1 υγειονομικό αεροπλάνο και 70 μόνιμοι εξειδικευμένοι συνεργάτες της βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα.

Η HSW, παρέχει στους επιβάτες της υψηλή ποιότητα υπηρεσιών θαλάσσιας μεταφοράς και τήρηση υψηλών επιπέδων ασφαλείας κατά τη λειτουργία των πλοίων της, επιδιώκοντας την απόλυτη προστασία της ζωής των επιβατών και πληρωμάτων.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 21/06/2010, in ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, MARKETING. Bookmark the permalink. 1 σχόλιο.

  1. Τέλεια! Ασφαλώς μαζί, θα μου χρειαστεί γτ αρκετες φορες το καλοκαιρι ταξιδεψα μαζι τους

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: