Το νέο LG Optimus GT 540 σας καλωσορίζει στον υπέροχο κόσμο του Android!

Η LG Electronics, παγκόσμιος ηγέτης τεχνολογίας και σχεδιασμού στην κινητή τηλεφωνία, παρουσιάζει το νέο LG Optimus (GT540), ένα smart phone που βασίζεται στο λειτουργικό Android, το οποίο προσφέρει ευκολότερη πρόσβαση στις λειτουργίες του μέσα από ένα βέλτιστο περιβάλλον χρήσης και απευθύνεται σε καταναλωτές που για πρώτη φορά έρχονται σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο του Android!

Το νέο LG Optimus, επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν την ποικιλία των εφαρμογών του Android και να «συγχρονίζουν» αυτόματα στο κινητό τηλέφωνο όλους τους λογαριασμούς των υπηρεσιών του Google. Παράλληλα, το LG Optimus διαθέτει προηγμένες λειτουργίες πολυμέσων, προσφέροντας βελτιωμένες δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης.

«Το LG Optimus αποτελεί ιδανική επιλογή για νέους χρήστες, που επιθυμούν να απολαύσουν όλες τις λειτουργίες ενός smart phone χωρίς την πολυπλοκότητα που συνήθως χαρακτηρίζει τις συσκευές αυτής της κατηγορίας», σχολίασε ο Dr. Skott Ahn, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics Mobile Communications Company. «Το συγκεκριμένο κινητό τηλέφωνο έχει σχεδιαστεί ειδικά για καταναλωτές που θέλουν να χρησιμοποιήσουν ένα smart phone, αλλά ήταν διστακτικοί λόγω της υψηλής δυσκολίας που απαιτούσε η εκμάθησή του. Προσαρμόζοντας το LG Optimus ώστε να είναι πιο προσιτό, ευελπιστούμε ακόμη περισσότεροι χρήστες να αγκαλιάσουν τα smart phones».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 17/06/2010, in LG, MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: