Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ συμμετέχει στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών

Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, συμμετέχει στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, που διοργανώνει το  Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ).

Το ΕΙΕΠ, ιδρύθηκε το 2004 με την υποστήριξη 37 πολυεθνικών, καθώς και μεγάλων Ελληνικών  εταιριών και επιστημονικών φορέων και είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με σκοπό τη διάδοση της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας.

Στο πλαίσιο της  προσπάθειας για τη διάδοση της  πελατοκεντρικής φιλοσοφίας, το ΕΙΕΠ διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών, εισάγοντας ένα θεσμό με σημαντική ιστορία σε πάνω από 10 χώρες στον κόσμο!

Στόχος των Βραβείων είναι η προαγωγή του υγιούς ανταγωνισμού, η επιβράβευση και προβολή των άριστων και καινοτόμων πρακτικών, καθώς και η αναγνώριση ανθρώπων και οργανισμών που είναι αφοσιωμένοι στην εξυπηρέτηση πελατών.
Το ΙΕΚ ΔΟΜΗ, συμμετέχει στην κατηγορία βράβευσης «Καινοτομία στην Εξυπηρέτηση Πελατών» και αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την αξιολόγηση 84 συνολικά υποψηφιοτήτων στις εννέα κατηγορίες του διαγωνισμού, τα μέλη των τριμελών κριτικών επιτροπών με διαφανείς διαδικασίες, κατέληξαν στην υποψήφια τετράδα για κάθε μία από τις κατηγορίες βράβευσης.

Η υποψηφιότητα του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, επιλέχθηκε και προκρίθηκε στην τελική φάση του διαγωνισμού στην κατηγορία «Καινοτομία στην Εξυπηρέτηση Πελατών».

Οι επιτροπές αξιολόγησης  απαρτίζονται από Ακαδημαϊκούς, CEOs,  και Ανώτερα Στελέχη Εταιριών, εξασφαλίζοντας τη διαφάνεια, το κύρος και την αντικειμενικότητα των Βραβείων. Η Τελετή Απονομής των Βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2010.

Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 16/06/2010, in ΙΕΚ ΔΟΜΗ, MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: