Η Otesat-Maritel κερδίζει την πρωτιά στο Posidonia Cup με τον Inmarsat στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα Ποσειδώνια 2010

Η Otesat-Maritel κερδίζει την πρωτιά στο Posidonia Cup

Στον ιστιοπλοϊκό αγώνα Posidonia Cup, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Διεθνούς Έκθεσης Ποσειδώνια 2010, διακρίθηκε η Otesat-Maritel, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ.

Η Otesat-Maritel, μαζί με τον Inmarsat και πελάτες της, συμμετείχαν στον αγώνα με το σκάφος Quicksilver και κέρδισαν την 1η θέση στην κατηγορία standard, μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα διάρκειας 2.5 ωρών. Στο Posidonia Cup 2008 είχε καταλάβει την 3η θέση στην ίδια κατηγορία. Στον αγώνα συμμετείχαν σημαντικοί παράγοντες της Ελληνικής και Διεθνούς Ναυτιλιακής Κοινότητας με 52 σκάφη σε όλες τις κατηγορίες και περίπου 500 μέλη πληρωμάτων, μεταξύ αυτών και δύο Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του αθλήματος.

“Η επιτυχία του “Quicksilver”, αποτέλεσμα συντονισμένων προσπαθειών όλων των συντελεστών του, συμβολίζει τη δυναμική των συνεργασιών με πελάτες και συνεργάτες για καλύτερα αποτελέσματα, σε όλους τους τομείς”, δήλωσε ο κ. Γ. Πολυχρονόπουλος, Δ/νων Σύμβουλος της Otesat-Maritel.

Ο κ. Kyle Hurst, Maritime Marketing Manager του Inmarsat δήλωσε “Ο Inmarsat είναι πολύ υπερήφανος που συμμετείχε σε αυτόν τον αγώνα με τον συνεργάτη μας Otesat-Maritel. Η νίκη είναι μία έκφραση της ομαδικότητας των δύο εταιριών. Το Posidonia Cup είναι ένα από τα σημαντικότερα ναυτιλιακά θεάματα στον κόσμο και είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίξαμε τον συνεργάτη μας και την ελληνική κοινότητα με αυτή τη συμμετοχή.”

Η Otesat-Maritel συμμετέχει στα “Ποσειδώνια 2010”, τη μεγαλύτερη παγκόσμια ναυτιλιακή έκθεση, η οποία πραγματοποιείται 7-11 Ιουνίου 2010, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ελληνικού, παρουσιάζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στο stand 247 Hall 2.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 09/06/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: