Η 6η «METEC – Μηχανήματα Έργων» σηματοδοτεί την ανάκαμψη

Το ξεκίνημα της αναμενόμενης ανάκαμψης στον κατασκευαστικό τομέα θα σηματοδοτήσει η 6η διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης «METEC – Μηχανήματα Έργων» που θα πραγματοποιηθεί  από την 1η έως και την 4η Απριλίου 2011 στο πιο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της χώρας, στο «Metropolitan Expo», που βρίσκεται δίπλα στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Επιδίωξη της διοργανώτριας εταιρίας «T Expo» είναι η «METEC 2011», αναβαθμισμένη σε όλα τα επίπεδα (όγκος και εύρος εκθεμάτων, τόνωση του διεθνούς χαρακτήρα, σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις, άνετο και αξιοπρεπές περιβάλλον) να ξεπεράσει σε συμμετοχές, επισκέπτες, ενδιαφέροντα εκθέματα και απήχηση κάθε προηγούμενη διοργάνωση.

Στην «METEC – Μηχανήματα Έργων» δίνουν το παρόν επιχειρήσεις που κατασκευάζουν ή αντιπροσωπεύουν:

  • Μηχανήματα έργων πάσης φύσεως: Χωματουργικά, ανυψωτικά, σκαπτικά, διατρητικά, μεταφορικά, οδοποιίας, λατομείων, λιμένων, διάνοιξης σηράγγων, φόρτο-εκφορτωτικά, παραγωγής σκυροδέματος, κατεδάφισης, ανακύκλωσης, καθαριότητας κλπ καθώς και εξαρτήματα, ανταλλακτικά και λιπαντικά τους.
  • Είδη εξοπλισμού εργοταξίων: Καλούπια, σκαλωσιές, μεταλλικές κατασκευές, γεννήτριες, τόρνοι, κάδοι, εκρηκτικά, μονωτικά, εργαλεία, όργανα, στολές, λογισμικά, συστήματα ελέγχου, ασφαλείας, ποιότητας, επικοινωνίας, σχεδίασης, αντισεισμικής προστασίας κ.α.
  • Συμμετέχουν επίσης, κρατικές υπηρεσίες, Οργανισμοί, επιστημονικοί, επαγγελματικοί, εκπαιδευτικοί και συνδικαλιστικοί φορείς, ινστιτούτα, τράπεζες, εταιρίες ασφαλειών, leasing κ.ά.

Προσελκύει στελέχη τεχνικών εταιριών, εργολάβους, μηχανικούς, εργοταξιάρχες, μελετητές, υπεύθυνους λατομείων, μεταλλείων, ορυχείων, εταιριών μεταφορών, αποθηκών κλπ.. Επίσης στελέχη τεχνικών υπηρεσιών των δημοσίων Οργανισμών, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ιδιοκτήτες και χειριστές μηχανημάτων έργων, εμπόρους κ.ά.

Η «METEC – Μηχανήματα Έργων», το «ραντεβού των γιγάντων» όπως επονομάζεται, ξεκίνησε το 2001 και έχει καθιερωθεί πλέον σαν θεσμός για τον κατασκευαστικό κλάδο, όχι μόνο για την χώρα μας αλλά για την ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης,

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 08/06/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: