Βραβείο Καλύτερου Κοινωνικού Απολογισμού Εργασιακών Συνθηκών και Πρακτικών στην INTERAMERICAN

από τα Βραβεία Βιώσιμης Ανάπτυξης του  QualityNet Foundation
Σε εκδήλωση στο περιστύλιο του Ζαππείου, που  οργάνωσε το QualityNet Foundation – Δίκτυο Υπεύθυνων Οργανισμών και Ενεργών Πολιτών για τη βράβευση των καλύτερων Απολογισμών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στην Ελλάδα, η INTERAMERICAN απέσπασε το Βραβείο Καλύτερου Κοινωνικού Απολογισμού στα θέματα Εργασιακών Συνθηκών και Πρακτικών. Ακόμη, ο Απολογισμός της Εταιρείας επελέγη και στην κατηγορία Νέων (πρωτοεμφανιζομένων) Απολογισμών μεταξύ των 6 καλυτέρων.
Το Βραβείο για την INTERAMERICAN επισφραγίζει τη στρατηγική σημασία που αποδίδει η Εταιρεία στην κοινωνική υπευθυνότητα και λογοδοσία. Επισημαίνεται ότι στον υπό έκδοση Απολογισμό (για το 2009) τελούν υπό πιστοποίηση από την Ernst & Young τα κεφάλαια της Εταιρικής Διακυβέρνησης και του Ανθρώπινου Δυναμικού. Όπως επεσήμανε κατά την απονομή ο Γ. Ρούντος, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της INTERAMERICAN, «η βράβευση αντικατοπτρίζει την ιδιαίτερη ευαισθησία της εταιρείας σε ζητήματα ανθρώπινου δυναμικού, καθώς η αρτιότητα του κεφαλαίου για τους εργαζόμενους στον Απολογισμό καταδεικνύει πως αποτελούν τον σημαντικότερο κοινωνικό εταίρο της INTERAMERICAN».   ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 08/06/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: