Νέα Εποχή στην Εκπαίδευση των Στελεχών με το «Diploma in Shipping Management Studies» από το ALBA

To ALBA Graduate Business School ανακοινώνει το νέο «Diploma in Shipping Management Studies», το οποίο απευθύνεται σε στελέχη του ευρύτερου κλάδου της Ναυτιλίας που επιθυμούν ευέλικτη εκπαίδευση, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διαμορφώσουν το προσωπικό τους πρόγραμμα σπουδών.

Τα σημερινά ναυτιλιακά στελέχη αντιμετωπίζουν έναν ευρύτερο ορίζοντα προκλήσεων με αυξημένες απαιτήσεις για άρτιο θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο. Με γνώμονα την ιδιαίτερη φύση των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους, η οποία δεν τους επιτρέπει πάντοτε να δεσμευθούν σε ένα εντατικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σπουδών, το Δίπλωμα είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να ανταποκρίνεται στις ιδιαίτερες ανάγκες εκπαίδευσής τους. Οι συμμετέχοντες διαμορφώνουν το δικό τους πρόγραμμα σπουδών, σε σχέση με τον αριθμό μαθημάτων, τη διάρκεια και τον τρόπο παρακολούθησης, αποκτώντας έτσι μία ευέλικτη αλλά ταυτόχρονα υψηλού επιπέδου εκπαιδευτική εμπειρία.  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 05/06/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: