Υψίστης σημασίας για τον ΟΤΕ Η διασφάλιση του απορρήτου

Με αφορμή δηλώσεις στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, όπως αυτές μεταφέρθηκαν στον Τύπο, σχετικά με το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών, ο ΟΤΕ δηλώνει τα εξής:

Η διασφάλιση του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών είναι για τον ΟΤΕ θέμα υψίστης σημασίας.

Για το θέμα αυτό συνεργάζεται με την ΑΔΑΕ, τις δικαστικές αρχές και την αστυνομία και λαμβάνει διαρκώς μέτρα για την αναβάθμιση του επιπέδου της ασφάλειας του δικτύου του. Μέχρι σήμερα, ο ΟΤΕ φροντίζει με τακτικούς ελέγχους τη διασφάλιση του δικτύου του.

Τα ελάχιστα μέχρι σήμερα περιστατικά που έχουν διαπιστωθεί έχουν ανακαλυφθεί κατά κανόνα από τον ΟΤΕ και έχουν ενημερωθεί σχετικά οι αρμόδιες αρχές.

Επιπλέον, κατόπιν υπόδειξης της ΑΔΑΕ, ο ΟΤΕ έχει ξεκινήσει να εγκαθιστά με γοργούς ρυθμούς σύστημα εποπτείας των υπαίθριων κατανεμητών.

Δεν έχει περιέλθει σε γνώση του ΟΤΕ οποιαδήποτε καταγγελία ή περιστατικό που να σχετίζεται με το απόρρητο των τριψήφιων τηλεφώνων τα οποία, εξάλλου, διαθέτουν σύστημα κρυπτογράφησης.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 01/06/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: