Συμμετοχή της Otesat-Maritel στα “Ποσειδώνια 2010”

Η Otesat-Maritel, μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, θα συμμετάσχει στα “Ποσειδώνια 2010”, τη μεγαλύτερη παγκόσμια ναυτιλιακή έκθεση, η οποία πραγματοποιείται στην χώρα μας κάθε δύο χρόνια. Φέτος, τα “Ποσειδώνια”, θα διεξαχθούν από τις 7 έως και τις 11 Ιουνίου 2010, στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ελληνικού.

Στο stand 247 Hall 2, η Otesat-Maritel θα παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες της έκθεσης, οι οποίοι προέρχονται από το χώρο της Παγκόσμιας Ναυτιλιακής Βιομηχανίας. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην παρουσίαση των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων στο χώρο των ευρυζωνικών δορυφορικών τηλεπικοινωνιών Inmarsat FleetBroadband και Iridium OpenPort.

Επίσης, με την παρουσία της στην έκθεση, η Εταιρία θα προβάλει τις υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και τις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει στην Ελληνική και διεθνή ναυτιλιακή βιομηχανία, συνδυάζοντας δορυφορικές υπηρεσίες, τερματικό εξοπλισμό, επίγεια τηλεπικοινωνιακά δίκτυα και εφαρμογές πληροφορικής.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Otesat-Maritel σε κατάσταση κανονικής λειτουργίας, σαν να βρίσκονται σε πλοίο, πραγματοποιώντας τηλεφωνικές κλήσεις, αποστέλλοντας e-mail και sms και χρησιμοποιώντας το Internet.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων κατά την έναρξη των “Ποσειδωνίων”, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ άλλων και ο ιστιοπλοϊκός αγώνας Posidonia Cup. Στον αγώνα αυτό θα συμμετάσχουν σημαντικοί παράγοντες της Ελληνικής και Διεθνούς Ναυτιλιακής Κοινότητας. Η Otesat-Maritel, μαζί με τον Inmarsat και πελάτες της, θα επανδρώσουν το σκάφος Quicksilver και θα αγωνιστούν και πάλι για την διάκριση, έχοντας κατακτήσει την 3η θέση στην κατηγορία standard το 2008.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 01/06/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: