Πάνω από 1000 φιάλες με αίμα συγκεντρώθηκαν στην 42η εθελοντική αιμοδοσία εργαζομένων ΟΤΕ

Με επιτυχία και κύριο χαρακτηριστικό τη μεγάλη συμμετοχή, ολοκληρώθηκε η 42η εθελοντική αιμοδοσία εργαζομένων ΟΤΕ. Με σύνθημα «δίνουμε αίμα, παίρνουμε χαμόγελο», οι εργαζόμενοι της μεγαλύτερης τηλεπικοινωνιακής εταιρείας της χώρας, απέδειξαν στην πράξη ότι μια σύγχρονη επιχείρηση οφείλει να επιστρέφει στο κοινωνικό σύνολο τον καλύτερό της εαυτό.

Από το 1976 που ξεκίνησε, η εθελοντική αιμοδοσία εργαζομένων ΟΤΕ αποτελεί κορυφαία πράξη ανθρώπινης ευαισθησίας και αλληλεγγύης. Έτσι και φέτος, οι εθελοντές αιμοδότες εργαζόμενοι στον Όμιλο ΟΤΕ, προσήλθαν και έδωσαν αίμα για χάρη του κοινωνικού συνόλου, καταφέρνοντας ο αριθμός των φιαλών που συγκεντρώθηκαν να ξεπεράσει τις 1000 μόνο στην Αττική, ενώ η προσπάθεια συνεχίζεται και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Σήμερα, ο αριθμός των  εθελοντών αιμοδοτών στον Όμιλο ΟΤΕ ανέρχεται σε περίπου 3.000, πανελλαδικά. Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται στα κτίρια του ΟΤΕ 2 ομαδικές αιμοδοσίες σε 4 σημεία στην Αττική και σε 22 πόλεις σε όλη την Ελλάδα. Όσον αφορά στην περιφέρεια, η αιμοδοσία πραγματοποιείται σε συνεργασία με τα 54 Πολιτιστικά Κέντρα του ΟΤΕ σε όλη την Ελλάδα και μπορούν να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι του ΟΤΕ, οι οικογένειες τους, συγγενείς, αλλά και όσοι πολίτες το επιθυμούν.

Οι ποσότητες αίματος που συγκεντρώνονται, διατίθενται όχι μόνο για την κάλυψη των αναγκών των εργαζομένων του Ομίλου, αλλά ένα μεγάλο ποσοστό παραμένει στη διάθεση των νοσοκομείων. Τα τελευταία χρόνια έχουν διατεθεί περισσότερες από 17.000 μονάδες αίματος σε δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΤΕ επιδεικνύουν, διαχρονικά, την κοινωνική ευαισθησία τους σε θέματα ζωτικής και εθνικής σημασίας, καλλιεργώντας τον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 01/06/2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: