Ο FABIO FRATERNALE ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ TEUCO GUZZINI SPA

Η εταιρία Teuco Guzzini SpA, εταιρία leader στον χώρο της ευεξίας, αναγγέλλει την εκλογή του Fabio Fraternale ως Γενικού Διευθυντή της εταιρίας.

Ο διορισμός του Fabio Fraternale εισέρχεται σε ένα συγκεκριμένο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης,  που στοχεύει στην εδραίωση της εθνικής αγοράς και της  διεθνούς ανάπτυξης.

Έρευνα, καινοτομία και χαρακτηριστικός σχεδιασμός ήταν από πάντα η παραγωγική φιλοσοφία της εταιρίας Teuco, μιας εταιρίας που στο πέρας των χρόνων αποτέλεσε τον οδηγό στην ανάπτυξης και της εξέλιξη στο χώρο του μπάνιου, μετατρέποντας τον από ένα κλειστό δωμάτιο σε ένα χώρο με αισθητική και διακοσμητική άποψη.

Ο κύριος Fabio Fraternale, 48 ετών, στον παρελθόν είχε αναλάβει τον ρόλο του Διευθύνοντα Συμβούλου της Pershing S.p.A. και της Itama S.p.A., και από τον μήνα Μάιο βρίσκεται στο πλάι του Luca Guzzini, Προέδρου της εταιρίας Teuco και του Mauro Guzzini, Νομικού Αντιπροσώπου της εταιρίας, στην γενική διαχείριση.

Πτυχιούχος Πολιτικών Επιστήμων και διοίκησης στο Πανεπιστήμιο “Carlo Bo” του Urbino, ο Fabio Fraternale ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην τράπεζα Banca Popolare dell’Adriatico για την οποία ανέλαβε διευθυντικές θέσεις για πολλά υποκαταστήματά της. Το 1996 έγινε διευθυντής της ναυπηγικής εταιρίας Cantieri Navali dell’Adriatico- CNA S.r.l., που εξειδικεύεται στην κατασκευή μηχανοκίνητων σκαφών ανοικτού τύπου υπό το εμπορικό σήμα Pershing και το 1998 συνεργάστηκε δυναμικά για την ενσωμάτωση της εταιρίας με το γκρουπ Ferretti. Στην συνέχεια ο Fabio Fraternale διορίστηκε πληρεξούσιος σύμβουλος της Pershing S.p.A. για να λάβει στην συνέχεια την θέση του Διευθύνοντα Σύμβουλου της Pershing S.p.A. και της Itama S.p.A..

Ο Fabio Fraternale αναλαμβάνει τώρα την ευθύνη, μαζί με την διοίκηση να χαράξει το μέλλον της εταιρίας αναζητώντας νέες ερμηνείες στο χώρο του μπάνιου και της ζώνης ευεξίας με γνώμονα τον σχεδιασμό, την πολλαπλότητα των υλικών και την εξατομίκευση.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 01/06/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: