8ο Ετήσιο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

H Επιτροπή Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητήριου διοργανώνει το όγδοο ετήσιο συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με θέμα «Κτίζοντας Υπεύθυνες Εταιρείες – Βέλτιστες Πρακτικές για την Αειφόρο Ανάπτυξη» την Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία από τις 09:30 μέχρι τις 16:30.

Η περίοδος οικονομικής ύφεσης σηματοδοτεί την ανάγκη για καλύτερη και πιο συντονισμένη προσπάθεια για την προώθηση της κοινωνικής υπευθυνότητας μέσω των πρακτικών των εταιριών και του δημοσίου τομέα. Είναι σημαντική η συμβολή των εταιριών που λειτουργούν με γνώμονα τις επιχειρηματικές αρχές, ακολουθώντας ηθικές και αξίες, τηρώντας τη νομοθεσία και διασφαλίζοντας παράλληλα την μακροχρόνια οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική επίδοσή τους.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του επιχειρηματικού τομέα, των ακαδημαϊκών καθώς και των μη κυβερνητικών οργανώσεων, θα παρουσιασθούν οι τάσεις της εταιρικής υπευθυνότητας και οι βέλτιστες πρακτικές από εταιρίες σε τομείς του εργασιακού περιβάλλοντος, του φυσικού περιβάλλοντος, και της αγοράς.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα αναπτυχθούν και θα καλυφθούν τα θέματα σε τρεις ενότητες:
Εταιρική Ηθική & Διαφάνεια στην Αγορά
Εταιρική Υπευθυνότητα – Εργασιακό Περιβάλλον
Περιβαλλοντικές Πρωτοβουλίες και Ευκαιρίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 26/05/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: