ΙΕΚ ΔΟΜΗ Συμμετοχή του τομέα Υγείας σε ημερίδα ενημέρωσης για τις εξελίξεις στη διατροφή

Ο τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, συμμετέχει στην ημερίδα  «Λειτουργικά τρόφιμα: στην υπηρεσία της υγείας μας», που διοργανώνει το περιοδικό Forma με την ευγενική χορηγία των προϊόντων Becel και Vie.
Για μια  ακόμη φορά, οι σπουδαστές του τομέα  Υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, θα έχουν  τη μοναδική δυνατότητα να ενημερωθούν  από έγκριτους επιστήμονες για τις επιστημονικές εξελίξεις στο χώρο της διατροφής. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Ιουνίου, στις 11:00 το πρωί, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel.
Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το πρόγραμμα  των Ομιλιών περιλαμβάνει τα εξής:
-Χαιρετισμό από την κα Βάνα Μαρκετάκη, διευθύντρια έκδοσης του Forma
– Δρ Αντώνιος Ζαμπέλας, αναπληρωτής καθηγητής της Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, «Λειτουργικά τρόφιμα: τι είναι και σε ποιους απευθύνονται»
– Δρ Δημήτριος  Ρίχτερ, διευθυντής της Β’ Καρδιολογικής  Κλινικής – Ευρωκλινική Αθηνών, «Λειτουργικά τρόφιμα & καρδιαγγειακά νοσήματα»
– Δρ Δημήτριος  Δελλής, ειδικός παθολόγος – διατροφολόγος,  «Λειτουργικά τρόφιμα και πεπτικό,  σκελετικό και νευρικό σύστημα» – «Λειτουργικά τρόφιμα και παχυσαρκία».
Από τον  τομέα υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, συμμετέχουν  οι σπουδαστές των τμημάτων Διαιτολογίας και Νοσηλευτικής.
Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3840552, http://www.iekdomi.gr

Ο τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, συμμετέχει στην ημερίδα  «Λειτουργικά τρόφιμα: στην υπηρεσία της υγείας μας», που διοργανώνει το περιοδικό Forma με την ευγενική χορηγία των προϊόντων Becel και Vie.Για μια  ακόμη φορά, οι σπουδαστές του τομέα  Υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, θα έχουν  τη μοναδική δυνατότητα να ενημερωθούν  από έγκριτους επιστήμονες για τις επιστημονικές εξελίξεις στο χώρο της διατροφής. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Ιουνίου, στις 11:00 το πρωί, στο ξενοδοχείο Divani Caravel Hotel.Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.Το πρόγραμμα  των Ομιλιών περιλαμβάνει τα εξής:-Χαιρετισμό από την κα Βάνα Μαρκετάκη, διευθύντρια έκδοσης του Forma- Δρ Αντώνιος Ζαμπέλας, αναπληρωτής καθηγητής της Διατροφής του Ανθρώπου, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, «Λειτουργικά τρόφιμα: τι είναι και σε ποιους απευθύνονται»- Δρ Δημήτριος  Ρίχτερ, διευθυντής της Β’ Καρδιολογικής  Κλινικής – Ευρωκλινική Αθηνών, «Λειτουργικά τρόφιμα & καρδιαγγειακά νοσήματα»- Δρ Δημήτριος  Δελλής, ειδικός παθολόγος – διατροφολόγος,  «Λειτουργικά τρόφιμα και πεπτικό,  σκελετικό και νευρικό σύστημα» – «Λειτουργικά τρόφιμα και παχυσαρκία».   Από τον  τομέα υγείας του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, συμμετέχουν  οι σπουδαστές των τμημάτων Διαιτολογίας και Νοσηλευτικής.Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3840552, http://www.iekdomi.gr

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 26/05/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: