Η Amadeus εισάγεται στο Ισπανικό Χρηματιστήριο

Η Amadeus IT Holding S.A., μητρική εταιρεία της Amadeus IT Group S.A., κορυφαίας εταιρείας διαχείρισης ταξιδιωτικών συναλλαγών και πάροχος εξελιγμένων τεχνολογικών λύσεων για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία, εισήχθη στα χρηματιστήρια Μαδρίτης, Βαρκελώνης, Μπιλμπάο και Βαλένθια στις 29 Απριλίου 2010.
Αυτή η επιτυχημένη εγγραφή είναι μία από τις μεγαλύτερες Δημόσιες Εγγραφές των τελευταίων ετών και σηματοδοτήθηκε από μια ειδική εκδήλωση του κ. AntonioZoido, Πρόεδρο των Ισπανικών Χρηματιστηρίων μαζί με τον κ. David Jones, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Amadeus.
Ο κ. David Jones σχολίασε: “Η εγγραφή αποτελεί ακόμη ένα ορόσημο στην ιστορία της εταιρείας και τονίζει την εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια από όλη την ομάδα της Amadeus. Κυρίως όμως αποδεικνύει τον βαθμό της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι αναρίθμητοι πελάτες που χρησιμοποιούν τις τεχνολογικές μας λύσεις και συνεργάζονται με την Amadeus σε όλο τον κόσμο. Προχωρώντας, η Amadeus θα επικεντρώσει τις προσπάθειές της στην ενδυνάμωση της στρατηγικής της θέσης και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων με έναν ξεκάθαρο στόχο: την μεγιστοποίηση της αξίας για τους πελάτες και τους μετόχους μας. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους επενδυτές για την εμπιστοσύνη τους στην Amadeus.” ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 21/05/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: