Ενισχύεται η διοικητική ομάδα της NOVA

Η nova βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ενίσχυση της διοικητικής της ομάδας, με  τους κκ. Γρηγόρη Κατσογιάννη και Κωνσταντίνο Μωραΐτη στις θέσεις Διευθυντή Marketing και Τεχνικού Διευθυντή αντίστοιχα, που στα πλαίσια των νέων καθηκόντων τους, αναμένεται να συμβάλουν στην ανάδειξη την αξίας που προσφέρει η συνδρομητική τηλεόραση nova, στην ψυχαγωγία της σύγχρονης οικογένειας.

Ο κ Γρηγόρης Κατσογιάννης, έχει 20ετή εμπειρία στην αγορά Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, ενώ από τον Μάρτιο του 2000 έως τον Οκτώβριο του 2001 κατείχε την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στο ALTER Channel.

Ο κ. Κωνσταντίνος Μωραίτης, έχει 20ετή εμπειρία στο χώρο των μαζικών μέσων ενημέρωσης. Κατείχε τη θέση της Τεχνικής Διεύθυνσης στο Alter Channel από δημιουργίας του και για 10 συναπτά έτη.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 21/05/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: