«Το να αλλάξει μία εταιρεία τρόπο πληρωμής δεν σημαίνει ότι κλείνει»

«Το να αλλάξει μία εταιρεία τρόπο πληρωμής δεν σημαίνει ότι κλείνει»,  αναφέρει ο κ. Διονύσης Παναγιωτάκης σε χθεσινές του δηλώσεις και επισημαίνει:

«Με αφορμή δημοσιεύματα και αναρτήσεις σε blogs για εταιρείες παραγωγής που έχουν πρόβλημα και κάνουν στάση πληρωμών, επιθυμώ  να σας ενημερώσω για την θέση της εταιρείας PLD.

Δεν είναι σωστό αυτές τις ημέρες με την γενικότερη κρίση να κυκλοφορούν φήμες οι οποίες είναι ανυπόστατες.

Η PLD δεν έχει κάνει στάση πληρωμών. Η συνεργασία με τις τράπεζες ήταν και είναι κανονική

Την περασμένη εβδομάδα που ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα έως και σήμερα, οι πληρωμές γίνονται κανονικά σε τεχνικούς –ηθοποιούς- προμηθευτές.

Θεωρώ ότι μια καθυστέρηση τριών ή πέντε ημερών δεν είναι πρόβλημα.

Υπάρχει μία γενικότερη κρίση και το σωστό είναι να προσαρμοστούμε όλοι στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 17/05/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: