Δεν έχουν τέλος οι πρωτοτυπίες της GFB-Global Limited (Foodbank)

Δεν έχουν τέλος οι πρωτοτυπίες της GFB-Global Limited (Foodbank) η οποία έχει ήδη ταράξει τα ..λιμνάζοντα νερά στον αγροτικό χώρο σε Ελλάδα και εξωτερικό.Η εταιρία μας σήμερα βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ενημερώσει όλους τους παραγωγούς που έδειξαν ενδιαφέρον για να ενταχθούν στο σύστημα μας πως θα τους παρέχεται ακόμη αρκετά εντυπωσιακή και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ υπηρεσία προκειμένου να γίνουν τα προϊόντα τους ακόμη πιό ελκυστικά στις αγορές του κόσμου!Πρόκειται για ένα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ που βάζει τους αγρότες της GFB-Global Limmited στο κέντρο των εξελίξεων και της επιτυχίας..Αξίζει να το δεις..

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ κ.ΧΡΗΣΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΣΤΟ 6955248423

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 17/05/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: