Χορηγός η Specisoft AE στην εκδήλωση του Association of International Accountants (A.I.A.)

Εκδήλωση με θέμα «Προσαρμογή της σύγχρoνης επιχείρησης στα Διεθνή Λογιστικά και Ελεγκτικά Πρότυπα» πραγματοποιεί στην Αθήνα ο Association of International Accountants (A.I.A.) με την χορηγία της Epsilon Net τη Δευτέρα 17 Μαϊου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» (13:30 – 18:00).

Ανάμεσά στους επίσημους ομιλητές περιλαμβάνονται ο κ. Andrew Lamb, President of AIA Council, ο κ. Philip Turnbull, Chief Executive of AIA, ο κ. Απόστολος Ρεφενές, Πρόεδρος της ΕΛΤΕ καθώς και ο Πρόεδρος του ΣΟΕΛ, κ. Χάρης Αλαμάνος.

Χορηγοί της εκδήλωσης εκτός από την Specisoft θα είναι η EpsiloNet, η Karavias Associate και η PKF Ελεγκτική. Χορηγοί επικοικωνίας είναι το http://www.in.gr, το περιοδικό EPSILON 7, το http://www.e-forologia.gr, το http://www.palo.gr, το http://www.reporter.gr, το http://www.sofokleousin.gr, η εφημερίδα Free Money και το CFO Agenda.

Η Specisoft αναπτύσσει εξειδικευμένο λογισμικό σε θέματα Διοίκησης και Επιχειρηματικότητας με 20-ετή εμπειρία σε λογισμικό όπως ο Επιχειρησιακός Σχεδιασμός (Business Plan), η Ανάλυση και Αξιολόγηση των Ισολογισμών των επιχειρήσεων με μεθόδους expert, η Αποτίμηση της Αξίας των Επιχειρήσεων, η Πρότυπη Κοστολόγηση, οι Χρηματορροές (Cash Flow), η Αξιολόγηση Επενδύσεων κ.α.

Η Specisoft έχει πάνω από 1700 πελάτες Επιχειρήσεις, Συμβούλους Επιχειρήσεων, Λογιστικά Γραφεία, Δημόσιες Επιχειρήσεις & Οργανισμούς, 85 Εισηγμένες στο ΧΑΑ επιχειρήσεις, και σχεδόν όλα τα ΑΕΙ / ΤΕΙ και Δημόσια ΙΕΚ της χώρας.

Τα γραφεία της Specisoft είναι στον Παράδεισο Αμαρουσίου, οδός Αρτέμιδος 3, τηλ. 210-6911468, http://www.specisoft.gr/

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 14/05/2010, in ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: