Εκθεση ελληνικών προϊόντων «Αγοράζω Ελληνικά

Η Συντονιστική Επιτροπή Προωθήσεως Ελληνικής Οικονομίας μετά απο 45 χρόνια δραστηριότητας σε Συνέδρια και Σεμινάρια, μπροστά στις νέες προκλήσεις αποφασίζει αυτή την δύσκολη ώρα της Χώρας να αποδείξει στους Ευρωπαίους εταίρους μας ότι η Ελλάδα υπάρχει.

Με την αφορμή αυτή οργανώνει Εκθεση ελληνικών προϊόντων με τίτλο «Αγοράζω Ελληνικά» στην Αθήνα στον εκθεσιακό χώρο Περιστερίου, 25-28 Νοεμβρίου 2010 και καλεί όλους τους παράγοντες της Ελληνικής Οικονομίας να λάβουν μέρος  αναδεικνύοντας έτσι την δυναμική της εγχώριας παραγωγής την οποία τόσο έχουν απαξιώσει συγκεκριμένοι κύκλοι.

Σκοπός της έκθεσης είναι να αποδείξει ότι η Ελληνική Οικονομία είναι εν δυνάμη πλούσια οικονομία δια τούτο προβάλλει τους εξής λόγους:

  1. 1. Την προβολή και προώθηση των Ελληνικών Προϊόντων για να συμβάλλουν στην αύξηση ζήτησης και τις συνακόλουθης αύξησης της παραγωγής τους
  2. 2. Τις επενδύσεις για την ανάπτυξη των ελληνικών Επιχειρήσεων – Υπηρεσιών και συνολικά της Οικονομίας με σκοπό την μείωση του κόστους μέσα απο την αύξηση της Εγχώριας Παραγωγής
  3. 3. Την ενημέρωση των ξένων αγορών για τα ελληνικά προϊόντα ώστε να αυξήσουμε την δυναμική των εξαγωγών
  4. 4. Με την προβολή και προώθηση των Ελληνικών προϊόντων αυξάνουμε την ενίσχυσή τους απο το αγοραστικό κοινό και καταπολεμάμε την ψυχολογία φυγής απο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Χώρας μας δημιουργώντας βιώματα εμπιστοσύνης προς αυτά.
  5. 5. Θέσπιση εωρταστικής ημέρας με θέμα «Αγοράζω Ελληνικά»

Στα εγκαίνια της Εκθεσης θα παραστούν παράγοντες της Πολιτείας και θα προσκληθούν οι Πρεσβείες όλων των χωρών για να παραστούν δια των εμπορικών ακολούθων τους. Στην διάρκεια της Εκθεσης θα πραγματοποιηθεί Συνέδριο με θέμα «Η Προβολή και η Προώθηση των Ελληνικών Προϊόντων». Κατα την διάρκεια του Συνεδρίου θα αναπτυχθούν τρόποι και εργαλεία για την καλύτερη προώθηση των ελληνικών προϊόντων καθώς και για την ανάδειξη των ποιοτικών τους πλεονεκτημάτων.

Γνωρίζοντας ότι η περιφρούρηση της Εθνικής παραγωγής και η αντιμετώπιση του ανταγωνισμού ξένων προϊόντων αποτελεί Εθνικό καθήκον ευελπιστούμε στην συμμετοχή σας για να αναδείξουμε την ιδιωτική πρωτοβουλία και να ενισχύσουμε τα ελληνικά προϊόντα

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 14/05/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: