Αναβάθμιση προγραμμάτων Ομαδικής Ασφάλισης από την INTERAMERICAN

Τη νέα  έκδοση των προγραμμάτων Ομαδικών Ασφάλισης  «Micro Group Protection» προωθεί η INTERAMERICAN, με βασικό χαρακτηριστικό τις σημαντικές βελτιώσεις σε παροχές, σε συνδυασμό με τη μείωση του κόστους ασφάλισης.

Πρόκειται για προγράμματα ομαδικής ασφάλισης Ζωής & Νοσοκομειακής Περίθαλψης (Βασικό Πρόγραμμα) που δομούνται και με συμπληρωματικές παροχές (όπως εξωνοσοκομειακές καλύψεις, check-up, κάλυψη απώλειας εισοδήματος κλπ.), ανάλογα με τις ανάγκες και κυρίως, τις οικονομικές δυνατότητες των σύγχρονων μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στις οποίες και απευθύνονται.

Οι μειώσεις των ασφαλίστρων στα προγράμματα  αυτά κυμαίνονται από 8% μέχρι 20%. Ενδεικτικά το κόστος ανά άτομο, σε ασφαλιζόμενη ομάδα 10-50 εργαζομένων, στο Βασικό Πρόγραμμα δεν ξεπερνά τα 6,5 ευρώ μηνιαίως.

Παράλληλα, διατίθενται τα προγράμματα «Micro Group Pension», μέσω των οποίων αξιοποιείται η πολυετής τεχνογνωσία της INTERAMERICAN στα ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα. Η εταιρεία έχει επιτύχει ιδιαίτερα υψηλές αποδόσεις για τα ομαδικά συνταξιοδοτικά της προγράμματα, που κατά την πενταετία 2005 – 2009 έφθασαν στο 5,03%. Με τα προγράμματα «Micro Group Pension» δημιουργούνται ατομικοί συνταξιοδοτικοί λογαριασμοί που αποτελούνται από τις εισφορές της συμβαλλόμενης εταιρείας, τις εισφορές του εργαζομένου -εφόσον προβλέπονται- και τις αποδόσεις των επενδύσεων, ενώ παρέχεται και η δυνατότητα εκτάκτων εισφορών, που μπορούν να δημιουργήσουν ένα ικανοποιητικό συμπληρωματικό εισόδημα για κάθε εργαζόμενο, κατά την στιγμή της συνταξιοδότησής του.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 12/05/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: