ΙΕΚ ΔΟΜΗ Ο τομέας Πληροφορικής στη CiscoExpo 2010

Για άλλη μία  χρονιά οι σπουδαστές Πληροφορικής και  Νέων Τεχνολογιών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, είχαν τη μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν  στις εργασίες της  CiscoExpo 2010. Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την επιτυχημένη Business-to-Business εκδήλωση της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών, η οποία πραγματοποιήθηκε στο «ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΟΜΗ είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν πώς,  μέσα από τεχνολογίες δικτύωσης και επικοινωνιών μπορούν να  ανακαλύψουν ρεαλιστικές λύσεις για μία επιχείρηση, συμβάλλοντας στην επιτυχία της, να πάρουν απαντήσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι μεγάλες επιχειρήσεις και να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες τεχνολογικές παρουσιάσεις, ανοιχτές συζητήσεις, demo καθώς και την έκθεση της Cisco και των Συνεργατών της.

Οι σπουδαστές του τομέα Πληροφορικής του ΙΕΚ  ΔΟΜΗ, έκριναν ως ιδιαίτερα εποικοδομητική αυτή την μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία, σε μια  χρονική περίοδο όπως αυτή που διανύουμε, γεμάτη προκλήσεις για όλες ανεξαρτήτως τις επιχειρήσεις. Ιδιαίτερα σήμερα που τα budget περιορίζονται, είναι σημαντικό να δημιουργούνται νέες ευκαιρίες και οι επενδύσεις των επιχειρήσεων στο ΙΤ να αποδίδουν στο μέγιστο δυνατό, από τα αυριανά στελέχη των νέων τεχνολογιών.
Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χαρ. Τρικούπη 17, Αθήνα, 10678, τηλ.: 210 3840552, www.iekdomi.gr

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 11/05/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: