Η MODUS και η FUJITSU προσφέρουν την πιο «Σύγχρονη» λύση ψηφιοποίησης, αρχειοθέτησης και διακίνησης εγγράφων στο «Σύγχρονο Δήμο 2010»

Με αφορμή τη συμμετοχή στην έκθεση «Σύγχρονος Δήμος 2010», που έλαβε χώρα με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Μαΐου στο Ζάππειο, η MODUS και η FUJITSU παρουσίασαν τις πλέον σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιοποίησης, ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης και αποθήκευσης εγγράφων.

Ο στόχος είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση να λειτουργήσει πιο αποτελεσματικά, προσφέροντας πιο άμεσες υπηρεσίες προς τους πολίτες της. Η ηλεκτρονική αρχειοθέτηση & διακίνηση εγγράφων παρέχει τεράστια οφέλη σε όλα τα επίπεδα επιχειρησιακής λειτουργίας ενός Δήμου, είτε αφορά την αυτοματοποίηση εσωτερικών διαδικασιών, είτε αφορά παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον πολίτη, αυξάνοντας την ποιότητα και τους ρυθμούς παραγωγικότητας με παράλληλη μείωση του κόστους.

Η λύση υλοποιείται με το πλέον γνωστό και δημοφιλές προϊόν της Ελληνικής αγοράς ΠΑΠΥΡΟΣ Millennium III και τα αξιόπιστα συστήματα Fujitsu χρησιμοποιώντας τους υπερσύγχρονους scanners και τα συστήματα αποθήκευσης (storage). Οι Fujitsu scanners καταλαμβάνουν την πρώτη θέση του μεριδίου αγοράς στην Ευρώπη, λόγω της υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας τους. Ιδιαίτερα, το μερίδιο της Fujitsu στην αγορά των document scanners είναι υψηλότερο από το σύνολο των μεριδίων όλων των ανταγωνιστών. Με ναυαρχίδα το best seller scanner fi-6130, η Fujitsu προσφέρει μια ευρεία γκάμα scanners ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις για ψηφιοποίηση & αρχειοθέτηση εγγράφων.

Εκτός από το κομμάτι της front end υποδομής, η λύση υποστηρίζεται από τα συστήματα αποθήκευσης ETERNUS που παρέχουν απαράμιλλη ποιότητα και αξιοπιστία, καινοτομία και ταχύτητα, ευκολία εγκατάστασης και διαχείρισης, ασφάλεια, σταθερότητα και επεκτασιμότητα. Η Fujitsu αποτελεί την ιδανική επιλογή για συστήματα αποθήκευσης αφού εκτός από τη σειρά ETERNUS διαθέτει και συστήματα της EMC και NetApp.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 10/05/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: