Πιο μεγάλη, πιο λαμπρή η 5η «ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού»

Η 5η διοργάνωση της «ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού» που θα πραγματοποιηθεί εφέτος από την 1η έως την 4η Οκτωβρίου, θα είναι η μεγαλύτερη και εντυπωσιακότερη στην ιστορία της διεθνούς έκθεσης.

Φιλοξενείται για πρώτη φορά στο νέο, σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» που χαρακτηρίζεται από ευρυχωρία, λειτουργικότητα, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, πολιτισμένο περιβάλλον, άνετη πρόσβαση με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς και άπλετους χώρους για πάρκινγκ, εξυπηρετώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο εκθέτες και επισκέπτες και προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη αίγλη στην έκθεση.

Επιπλέον, με την σωστή χωροταξία του και τις μεγάλες αίθουσες που διαθέτει, το νέο εκθεσιακό κέντρο, προσφέρει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην διοργανώτρια εταιρία «T Expo»: Να διαχωρίσει σαφέστερα τη θεματολογία της «ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού» και να αναδείξει τον διπλό χαρακτήρα της:

· Την «ΗΛΕΚΤΡΟtec» η οποία με τους τομείς του ηλεκτρολογικού υλικού, των συστημάτων αυτοματισμού, ασφαλείας και ελέγχου, τα ηλεκτρονικά, τα λογισμικά τα εργαλεία, καθώς και όσα έχουν να κάνουν με την παραγωγή, διαχείριση, διανομή και χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, προσελκύει εμπόρους, ηλεκτρολόγους μηχανικούς, εγκαταστάτες και εργολήπτες, στελέχη κατασκευαστικών εταιριών, τεχνικών υπηρεσιών των Δημοσίων Οργανισμών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπαιδευτικά ιδρύματα κ.ά.

· Το «Σαλόνι Φωτισμού» που αναβαθμισμένο και σε δική του, ξεχωριστή αίθουσα παρουσιάζει όλες τις τελευταίες προτάσεις αρχιτεκτονικού, επαγγελματικού, διακοσμητικού αλλά και οικιακού φωτισμού σε αρχιτέκτονες, μελετητές, σχεδιαστές φωτισμού, διακοσμητές κ.ά.

Η «ΗΛΕΚΤΡΟtec & Σαλόνι Φωτισμού» είναι διετής, υποστηρίζεται από τους σημαντικότερους επιχειρηματικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς φορείς του χώρου και πλαισιώνεται από ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 04/05/2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: