«Αir Liquide: Έναρξη λειτουργίας νέας μονάδας παραγωγής υδρογόνου στην Αργεντινή»

Η Air Liquide ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας μιας νέας μονάδας παραγωγής υδρογόνου από μεθάνιο (Steam Methane Reformer) για την προμήθεια των διϋλιστηρίων της Esso Petrolera Argentina στην Campana, 70 χλμ. βορειοδυτικά της πόλης του Buenos Aires. Για τις νέες αυτές εγκαταστάσεις,  ο Όμιλος Air Liquide επένδυσε περισσότερα από € 36 εκατ. ($50 εκατ.)

Η νέα μονάδα υδρογόνου θα παρέχει μια ασφαλή, αξιόπιστη και ενεργειακά αποδοτική πηγή υδρογόνου για το διϋλιστήριο και θα είναι η μεγαλύτερη αυτόνομη μονάδα υδρογόνου στην Αργεντινή. Αυτή η νέα πηγή υδρογόνου θα επιτρέψει στην Esso Petrolera Argentina να αυξήσει την παραγωγή καυσίμων αυτοκίνησης και να ανταποκριθεί στις αυξανόμενες ανάγκες της χώρας.

Ο Michael J. Graff, Αντιπρόεδρος της εταιρείας στη Λατινική Αμερική και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ομίλου, σχολίασε: «Η Air Liquide αισθάνεται περήφανη για τη δυνατότητά της να υποστηρίξει την Esso Petrolera Argentina με μία ακόμη επένδυση στην παραγωγή υδρογόνου. Αυτή η νέα μονάδα αποδεικνύει την συνεχή δέσμευσή μας για την ενίσχυση της ανάπτυξης στη Νότιo Αμερική και την ικανοποίηση των αυξανόμενων αναγκών των πελατών μας. Η ενέργεια και το περιβάλλον βρίσκονται στο επίκεντρο της ανάπτυξης του Ομίλου Air Liquide.»

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 04/05/2010, in MARKETING. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: