Από τα Φάρσαλα σε όλη τη Ελλάδα!

Ευχαριστούμε για την αγάπη σας!
Μέσα σε σχεδόν μισή μέρα από τη δημοσιοποίηση της προσπάθειάς μας οι επισκέψεις στο site μας σχεδόν διπλασιάσθηκαν και σας ευχαριστούμε πολύ γι΄αυτό.
Λόγω όμως αυτής της μεγάλης επισκεψιμότητας δημιουργήθηκε και ένα μικρό πρόβλημα. Δεν λειτουργεί το άμεσο email στη σελίδα «Επικοινωνία» του site μας (έχει ήδη ανακοινωθεί στη υπόψιν σελίδα).
Σας ζητούμε συγνώμη και σας παρακαλούμε για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτησή σας όσοι έχετε επικοινωνήσει μαζί μας μέσω αυτού του τρόπου επειδή δεν έχουμε λάβει το μήνυμά σας να μας στείλετε πάλι email ή να επικοινωνήσετε μαζί μας με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εσείς θελήσετε και εμείς θα είμαστε αμέσως στη διάθεσή σας.
Λόγω της ταλαιπωρίας των καταναλωτών πραγματοποιούμαι μία προσφορά για το Σαββατοκύριακο. Όποιος κάνει οποιαδήποτε παραγγελία καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου δεν θα χρεωθεί τα έξοδα αποστολής.
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την αγάπη σας και ζητούμε και πάλι την κατανόησή σας.
Είμαστε στη διάθεση όλων για οποιαδήποτε πληροφορία ή παραγγελία σας και είμαστε πάντα πρόθυμοι και χαρούμενοι να σας εξυπηρετήσουμε.

Χαράλαμπος Ν. Κοντογιάννης
Αγρότης-Παραγωγός
Αγνά Αγροτικά Προϊόντα Φαρσάλων
Άγιος Kων/νος Φαρσάλων Λάρισας
τηλ:. 2491091252, 6946225365
url: www.kontogiannis.eu
e mail: xaralamposkontogiannis@gmail.com

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 09/04/2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: