Η ΑΝΕΚ LINES, ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΛΑΙΛΟΛΑΔΟ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ «3Η ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2010, ΈΚΘΕΣΗ ΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ»
Η ΑΝΕΚ LINES, στο  πλαίσιο της ευρύτερης πρωτοβουλίας της για την ανάδειξη και διεθνή προβολή του ελληνικού ελαιολάδου, υποστηρίζει την 3η ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2010, Έκθεση ελιάς και ελαιολάδου ως χορηγός επικοινωνίας και μεταφοράς.
Για την ΑΝΕΚ LINES, το ελαιόλαδο αποτελεί κομμάτι  της παράδοσης αλλά και του  σύγχρονου πολιτισμού της Ελλάδας, γι’ αυτό στέκει ισχυρός σύμμαχος των ελλήνων ελαιοπαραγωγών, προβάλλοντας το ελληνικό ελαιόλαδο στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού που συμμετέχει. Επιπλέον, προωθεί τα οφέλη της Κρητικής (Μεσογειακής) διατροφής καθώς προσφέρει γεύματα εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα και είναι η μοναδική ακτοπλοϊκή εταιρεία στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο στα εστιατόρια των πλοίων της. Παράλληλα, οι επιβάτες της ΑΝΕΚ LINES έχουν την ευκαιρία να λάβουν δώρο μια συσκευασία Βιολογικού Εξαιρετικά Παρθένου Ελαιόλαδου στις τραπεζαρίες των πλοίων της.
Η έκθεση 3η  ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2010, Έκθεση ελιάς και  ελαιολάδου, που διοργανώνεται από την COMPASS EXPO, θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens στην Ανθούσα Αττικής από την Παρασκευή 16/4/2010 έως την Κυριακή 18/4/2010 και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος κόσμου από τον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο της Ελλάδας και του εξωτερικού. Η χορηγία της ΑΝΕΚ LINES στο επίπεδο της επικοινωνίας περιλαμβάνει τη διανομή του περιοδικού «Ελαιόκοσμος» στους επιβάτες των πλοίων της στα δρομολόγια εντός Ελλάδας. Ως χορηγός μεταφοράς, η ΑΝΕΚ LINES προσφέρει έκπτωση 50% σε όλους τους εκθέτες αλλά και σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης* και στα οχήματά τους που θα ταξιδέψουν από τα λιμάνια του εσωτερικού που εξυπηρετεί η ΑΝΕΚ (Χανιά, Ηράκλειο, Β.Α Αιγαίο, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα) προς τον Πειραιά με επιστροφή.
Η ΑΝΕΚ LINES συμμετέχει στις μεγαλύτερες και σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις. Ως εκ τούτου γνωρίζει ότι αποτελούν ένα παράθυρο επικοινωνίας με ειδικά κοινά, όπως οι επιχειρήσεις, αλλά και με το ευρύ κοινό. Στο πλαίσιο αυτό, η χορηγία της έκθεσης 3η ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2010, Έκθεση ελιάς και ελαιολάδου, εντάσσεται σε αυτή την προσπάθεια της ΑΝΕΚ LINES να λειτουργεί ως πρεσβευτής ενός προϊόντος που κατέχει εξέχουσα θέση τόσο στην ελληνική οικονομία, όσο και στον πολιτισμό της χώρας μας προβάλλοντας τη διατροφική αξία του ελαιόλαδου και συμβάλλοντας στην ενίσχυση του ελληνικού και κρητικού τουρισμού.
Η έκπτωση  θα παρέχεται μόνον με την επίδειξη της πρόσκλησης για συμμετοχή / επίσκεψη στην ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2010. Τα εισιτήρια μπορούν  να παραληφθούν μόνο από τα κεντρικά Πρακτορεία της ΑΝΕΚ.

Πληροφορίες: κα Ειρήνα Σίμου και κα Άννα Νικολακάκη, τηλ. 2821 0 24128, fax 2821 0 36200, email: mf@anek.gr

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 08/04/2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: