Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το e-shop.gr κέρδισε τον τίτλο «e-shop της χρονιάς» στα Tech Awards!

Τον τίτλο του “eshop της χρονιάς” απέσπασε το e-shop.gr για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα τεχνολογικά βραβεία Tech Excellence Awards, που διοργανώνουν τα περιοδικά PC Magazine και T3. Ο τίτλος προήλθε από την on line ψηφοφορία πάνω από 4.000 συμμετεχόντων ενώ για την συλλογή των ψήφων χρησιμοποιήθηκε μια διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα καταγραφής και ανάλυσης, ώστε να εξασφαλιστεί η εγκυρότητα και να αποφευχθούν φαινόμενα πολλαπλών ή μη έγκυρων ψήφων. Ο προδιαγεγραμμένος χρόνος για την ψηφοφορία ήταν 2 μήνες. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η e-shop.gr ήταν finalist και για τον τίτλο της αλυσίδας φυσικών καταστημάτων της χρονιάς, γεγονός που υπογραμμίζει πως το υβριδικό μοντέλο ανάπτυξης που χρησιμοποιεί έχει αναγνωριστεί από το καταναλωτικό κοινό τόσο σε on line όσο και σε off line επίπεδο. Η e-shop.gr είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένη που οι συνεχείς προσπάθειες για βελτίωση των παρερχομένων υπηρεσιών της αναγνωρίζονται από το καταναλωτικό κοινό και για άλλη μια φορά της δίνουν τον τίτλο του κορυφαίου ηλεκτρονικού καταστήματος. Είναι προφανές ότι οι ηλεκτρονικές αγορές είναι πλέον απόλυτα συνυφασμένες με το e-shop.gr στην συνείδηση του καταναλωτή και αυτή η συνεχής υποστήριξη δίνει την δύναμη στους ανθρώπους της e-shop.gr να συνεχίσουν την προσπάθεια που άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά της πληροφορικής την τελευταία δεκαετία.
Το eshop.gr αποτελεί το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα και φέτος συμπληρώνει 12 χρόνια λειτουργίας. Εξυπηρετεί καθημερινά πάνω από 5.000 παραγγελίες ενώ υπολογίζεται ότι από την έναρξη λειτουργίας του έχει απαντήσει στις ανάγκες πάνω από 500.000 ικανοποιημένων πελατών

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 07/04/2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: