ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Το Mediterranean College διοργανώνει την Τρίτη 13/04/2010, στις 18:00, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Αντισεισμικής Προστασίας (ΟΑΣΠ), σεμινάριο με θέμα την Αντισεισμική Προστασία. Εισηγητές του σεμιναρίου είναι η κα. Αναστασία Ιωακειμίδου, Τοπογράφος Μηχανικός Μ.Sc ΟΑΣΠ και ο κ. Βασίλης Μώκος, Πολιτικός Μηχανικός ΟΑΣΠ. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο επικεφαλής της Σχολής Μηχανικών του Mediterranean College κ. Μάνος Τσουκαλάς (BEng, MSc)

Η κα. Ιωακειμίδου θα αναφερθεί στις επιπτώσεις των σεισμών στο έδαφος και τα τεχνικά έργα μεγάλης κλίμακας, καθώς και στα μέτρα αυτοπροστασίας από τους σεισμούς, ενώ ο κ. Μώκος θα εστιάσει στη συμπεριφορά των κτιριακών κατασκευών στη σεισμική δράση.

Για την έγκαιρη κράτηση θέσης, μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά (09:00 – 21:00) με τη Γραμματεία του Mediterranean College (Πελλήνης 8 & Πατησίων, 210 – 8899600). Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Η διάλεξη πραγματοποιείται στα πλαίσια του ετήσιου προγράμματος εκδηλώσεων του XINIS EDUCATION FESTIVAL, που είναι ανοιχτές για το κοινό. Όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το πρόγραμμα εκδηλώσεων του XINIS EDUCATION FESTIVAL, μπορούν να επικοινωνούν στο 210-8899600, με email στο info@medcollege.edu.gr ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του κολλεγίου www.medcollege.edu.gr.

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 07/04/2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: