ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ FACEBOOK

Image representing Joanna Shields as depicted ...
Image via CrunchBase

Στην πρόσληψη της πρώην Chief Executive του Bebo, Joanna Shields (φωτό), προχώρησε το Facebook, προκειμένου να ηγηθεί των επιχειρήσεών του στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, η Shields θα καλύψει τη θέση της VP του τμήματος Business Development and Sales για την ευρωπαϊκή περιφέρεια, σε μια κίνηση που ακολουθεί τη μετατόπιση του European Commercial Director Blake Chandlee στη θέση του VP στο τμήμα Πωλήσεων Αναπτυσσόμενων Αγορών για την  Ανατολική Ευρώπη, την Ασία-Ειρηνικό καιτη Λατινική Αμερική.

Καθήκον του Chandlee θα είναι πλέον η κοινοποίηση του brand Facebook στις  αναπτυσσόμενες αγορές, κάτι που έκανε πολύ καλά για την Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί πως η Shields θα παραμείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο για τον καινούργιο της ρόλο, καθώς
και η δουλειά για την Bebo απαιτούσε παρουσία στα γραφεία της εταιρείας στο Λονδίνο.

Reblog this post [with Zemanta]

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 07/04/2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: