Παπακωνσταντίνου: κάποιοι μιλούν πολύ

Γιώργος Παπακωνσταντίνου,

Γιώργος Παπακωνσταντίνου,

«Κάποιοι μιλούν πολύ» ισχυρίσθηκε με μάλλον «αφοπλιστικό» τρόπο στο δελτίο ειδήσεων του Mega ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, για τον άγνωστο (;) δράστη της «διαρροής» προς γερμανικό ΜΜΕ, που με τα όσα είπε για αναθεώρηση του συμφώνου σταθερότητας έδωσε  την «τέλεια αφορμή»  για την εκτίναξη των σπρεντ των ελληνικών κρατικών ομολόγων. Ο κ. Παπακωνσταντίνου με τον τρόπο του επιβεβαίωσε έτσι τις πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός είναι εξοργισμένος για τον ίδιο «δράστη», για τον οποίο λέγεται επίσης ότι έχει ζητήσει τον  άμεσο εντοπισμό του. «Συμφωνώ ότι μιλούν πολλοί αναρμόδιοι, λένε πράγματα του κεφαλιού τους και δεν είναι εύκολο να ελέγξεις όλα τα πράγματα» δήλωσε στο ίδιο πνεύμα ο υπουργός Οικονομικών.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου όμως «άδειασε»  και τον Θ. Πάγκαλο, για την πρόσφατη δήλωσή του ότι η Ελλάδα εξετάζει το ενδεχόμενο να προσφύγει στον «ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης». Αν και διευκρίνισε ότι δεν εμπίπτει στην προηγούμενη κατηγορία ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα προσφυγής στον μηχανισμό αυτό. «Ο κ. Πάγκαλος επανέλαβε ότι εάν χρειαστεί θα πάει η Ελλάδα, αλλά δεν υπάρχει τέτοιο θέμα» δήλωσε κατηγορηματικά, ενώ παραδέχθηκε ότι και να ήθελε να προσφύγει σήμερα η Ελλάδα,  δύσκολα θα μπορούσε να το κάνει,   λόγω των τεχνικών λεπτομερειών που θα πρέπει να διευκρινισθούν. Μάλιστα παραδέχθηκε ότι αυτή η ασάφεια στη συμφωνία των Βρυξελλών είναι ένας λόγος που προκαλεί νευρικότητα στις αγορές.  Για την ιστορία να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο κ. Πάγκαλος στο εσωτερικό της κυβέρνησης εξαιτίας και της πρόσφατης «αντιγερμανικής» έκρηξης,  την οποία πολλοί θεωρούν αναίτια.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΔΩ

About stavrosalatas

Ο Σταύρος Αλατάς – Καρακάσης γεννήθηκε στις 19/06/56 στη Χαλκίδα, όπου και τελείωσε τις βασικές κατώτερες και μέσες σπουδές. Από το 1971 σε ηλικία 14 ετών ήταν ανταποκριτής της εφημερίδας «ΟΜΑΔΑ» του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη στην Εύβοια. Από το 1974 μέχρι και το 1990 διετέλεσε δημοσιογράφος, αρχισυντάκτης και επιτελικό στέλεχος στις εφημερίδες «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», «ΑΥΓΗ» και «ΕΘΝΟΣ», ενώ ήταν ανταποκριτής σε πληθώρα εντύπων του εξωτερικού αλλά και της περιφέρειας. Από το 1981 μέχρι και το 1987 ήταν επικεφαλής του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου εταιριών «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ». Από το 1983 μέχρι και το 1988 ήταν ένας από τους τρεις μετόχους των εταιριών “Programma” (Δημόσιες Σχέσεις, Επικοινωνία, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων) και της διαφημιστικής εταιρίας “Adveco”. Το 1987 επιμελήθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» την έκδοση του πρώτου ένθετου περιοδικού ελληνικής εφημερίδας, στο οποίο διετέλεσε μέχρι και το 1990 Σύμβουλος Έκδοσης. Τον Μάιο του 1990 δημιούργησε την εταιρία Δημοσίων Σχέσεων “Deal”, όπου είναι και ο κύριος μέτοχος και τέσσερα χρόνια αργότερα την εταιρία Promotion "Face". Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων.

Posted on 06/04/2010, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Σχολιάστε.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: